Italia Hapëse Shishe Vere

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 700,0 Lekë

700,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Italia hapëse shishe vere, ngjyrë gri.
  • Material inoks.
  • Përdoret kryesisht për të hapur shishet e verës, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.29 Kg
Barcode
6958512212272
BNCode
TN000002155Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1196
243.1 KB