Gudenhoff Tenxhere Inoksi Me Induksion 22 Cm, 4.8 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.300,0 Lekë

4.270,0 Lekë2.300,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tenxhere me kapak me përmasa 22 x 13.5 cm dhe kapacitet 4.8 litër.
  • Material inoks me kapak qelqi.
  • Baza me 5 shtresa.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e sobave.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.

Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.2 Kg
Barcode
6901952203133
BNCode
TN000003451Y

Detajet

Dimensionet
22 x 13.5 cm
Ngjyra
Gri Transparent
Materiali
Qelq Inoks
Vëllimi
4.8 L

Produkte të ngjashme

0.0866
247.41 KB