Sonifer Brumatrice Rrahëse Ëmbëlsirash Makinë Mishi dhe Blender 1050 W, SF-8056

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 24.700,0 Lekë

24.700,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Brumatrice Rrahëse Ëmbëlsirash Makinë Mishi dhe Blender 1050 W, SF-8056
  • 1 x Përzieres brumi me 3 pjesë me vëllim 5.5 Lt.
  • 1 x Shtrydhës qelqi me vëllim 1.5 Lt.
  • 1 x Grirës mishi.
  • Produkti përbëbehet nga material inoks dhe qelqi.
  • Mund të përdoret për të përgatitur brumin e bukës dhe ëmbëlsirave  të ndryshme, për të grirë mishin dhe për të shtrydhur frutat.
  • Garanci 6 Muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer.

Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
7.5 Kg
Barcode
6971184584430
BNCode
SN000001440F

Detajet

Materiali
Qelq Inoks Plastikë

Produkte të ngjashme

0.1339
217.47 KB