Intex Pishinë Plazhi 114 x 25 cm dhe një Pompë Uji Dhuratë

Kodi:

Çmimi: 959,0 Lekë

1.180,0 Lekë959,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Intex Pishinë 114 x 25 cm dhe një Pompë Uji Dhuratë
Pesha totale
2 Kg

Përbërja e setit

Emri
Intex Pishinë Plazhi me Formë Rrethore 114 x 25 cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
  • Pishinë plazhi shumëngjyrëshe dhe me formë rrethore me përmasat 114 x 25 cm.
  • Produkti i përbërë nga material PVC.
  • I përshtatshëm për fëmijë mbi moshën 3 vjeç.
Marka / Prodhuesi
Intex
Pesha
1.5 Kg
Barcode
6941057457413
BNCode
IN000001473X
Ngjyra
E bardhë Gjelbër E verdhë Blu Rozë
Emri
Pompë Uji për Fëmijë 57X5 cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
  • Pompë uji për fëmijë, material sfungjeri dhe plastikë.
  • PërmasaT: 57 x 5 cm. 
  • Përdoret për lojra të ndryshme në ujë.
Marka / Prodhuesi
Fangda
Pesha
0.5 Kg
Barcode
BNCode
FA000001496N

Produkte të ngjashme

0.2024
215.11 KB