Pompea Shapka Plazhi Blu me Spirance për Femra, të masës 36, Model 267

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pompea

Çmimi: 750,0 Lekë

750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shapka plazhi me gisht për femra
  • Produkti ka masën 36
  • Materiali i shtrojës dhe rripave është prej gome
  • Ngjyra e produktit është blu me spirancë
Marka / Prodhuesi
Pompea
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Veshje dhe modë
Pesha
0.15 Kg
Barcode
BNCode
PO000001265A

Detajet

Materiali
Gomë
Ngjyra
Masa
36
Gjinia
Femra

Produkte të ngjashme

0.132
259.18 KB