RCR Oldani Pjatë Ëmbëlsire 18 cm, 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.450,0 Lekë

4.560,0 Lekë2.450,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Oldani pjatë ëmbëlsire, formë të rrumbullakët, transparente, 18 cm, 4 copë.
  • Material qelq kristalor.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht për ëmbëlsira, fruta, etj.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga RCR, Itali.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.22 Kg
Barcode
8007815260508
BNCode
RC000002008R

Detajet

Materiali
Qelq Kristal
Dimensionet
18 cm
Ngjyra
Transparent
Përbërja
Qelq kristalor

Produkte të ngjashme

0.0952
243.53 KB