Mbajtëse Shishe Vere Bronze

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.430,0 Lekë

1.430,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Mbajtëse shishe vere, në formë biçiklete, ngjyrë bronzi, me përmasa 34 x 20 cm.
  • Material bronzi.
  • Përdoret kryesisht për të mbajtur shishen e verës apo si orendi shtëpiake.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.47 Kg
Barcode
6990023236064
BNCode
TN000001804Y

Detajet

Ngjyra
Gold
Dimensionet
24 x 20 cm
Materiali

Produkte të ngjashme

0.1161
245.69 KB