Casablanca Yg Gotë pa Fron 25 cl 6 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 540,0 Lekë

540,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Casablanca Yg gotë pa fron, 25 cl, 6 copë
  • Material qelq
  • Përdoren kryesisht për ujë, pije të ndryshme, etj
  • Mund të lahen në pjatalarëse
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.2 Kg
Barcode
6921817800178
BNCode
TN000002509Y

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq
Vëllimi
0.25 L

Produkte të ngjashme

0.1402
245.7 KB