Gudenhoff Bateri Tenxheresh S, 6 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 10.640,0 Lekë

10.640,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set tenxheresh Gudenhoff përfshin: 
  • 1 x Tenxhere 22 x 13.5 cm, 5.1 Lt me kapak.
  • 1 x Tenxhere 20 x 12.5 cm, 3.9 Lt me kapak.
  • 1 x Tenxhere 18 x 11.5 cm, 2.9 Lt me kapak.
  • Material inoksi.
  • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
  • Doreza nuk përçon nxehtësinë.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe ato me induksion.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.5 Kg
Barcode
6901952269153
BNCode
TN000003171Y

Detajet

Dimensionet
22 x 13.5/ 20 x 12.5/ 18 x 11.5 cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks
Vëllimi
5.1/ 3.9/ 2.9 L

Produkte të ngjashme

0.1199
256.31 KB