Bra Nordik Lot Tigan, 20, 24, 28 Cm, 3 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 20.500,0 Lekë

20.500,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Nordik Lot tigan pa kapak, me diametër 20, 24, 28 cm, 3 copë.
  • Material bazë alumin 4 mm.
  • Ekstra rezistente ndaj gërvishtjeve dhe nxehtësisë.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe ato me induksion.
  • Pastrohet lehtësisht
  • Veshje jo ngjitëse Teflon Innovation.
  • Produkti vjen me paketim industrial.
  • Prodhuar nga Bra.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
8411796117308
BNCode
BR000004850A

Detajet

Materiali
Alumin
Dimensionet
20, 24, 28 cm
Ngjyra

Produkte të ngjashme

0.149
255.13 KB