Çajnik me Filter i Zi 35 Cl, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 400,0 Lekë

730,0 Lekë400,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik me Filter i Zi 35 Cl, 1 Copë
  • Trup i përbërë nga qelqi i cilësisë së lartë.
    • Rezistent ndaj temperaturave të larta.
    • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
    • Pastrohet lehtësisht.
    • Produkti vjen me paketim industrial.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.45 Kg
Barcode
6985297682051
BNCode
TN000006416Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1147
253.68 KB