Giostyle Pixel Çantë Termike 26 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: GioStyle

Çmimi: 3.800,0 Lekë

3.800,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gio Style çantë krahu termike, ngjyrë e zezë me detaje trekendorë vjollcë, rozë, të bardhë etj, me përmasa: 47 x 14 x 36h cm.
  • Kapaciteti: 26lt.
  • Produkti është i përbërë nga material plastik PVC.
  • Ekstra rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Përdoret për të mbajtur gjëra të freskëta deri në 15 orë.
  • Prodhuar nga Gio Style, Itali.
Marka / Prodhuesi
GioStyle
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.9 Kg
Barcode
8000303306498
BNCode
GI000000877S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1056
238.45 KB