Daily Rulon për Brumëra 33 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Ghidini Italy

Çmimi: 1.630,0 Lekë

1.630,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Rulon për bumëra me përmasë 33 cm.
  • Produkti i përbërë nga material dru.
  • Përdoret për hapjen e brumërave.
  • Prodhuar nga Ghidini, Itali.

Marka / Prodhuesi
Ghidini Italy
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
8008636341674
BNCode
GD000000435I

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1212
241.59 KB