Gimi Ideal Karrocë Dore për Blerje Ngjyrë Gri

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 3.050,0 Lekë

3.050,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Karroca është me ngjyrë gri dhe me kapacitet 50 lt.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër dhe është rezistente ndaj ujit, si dhe e lehtë për tu pastruar.
  • Është e paisur me dy rrota plastike + silikon.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Mundësohet nga një xhep i vogël I jashtëm me zinxhir si dhe mbajtëse për cadër.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.18 Kg
Barcode
8001244020016
BNCode
GI000000049M

Detajet

Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1298
246.99 KB