KiG Cassandra Set Pjatash për Ëmbëlsira 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: KiG

Çmimi: 699,0 Lekë

1.400,0 Lekë699,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set pjatash për ëmbëlsira, formë rrumbullake, transparente, 7 copë.
  • 1 x pjatancë, 33 cm.
  • 6 x pjatë, 18 cm.
  • Material qelq.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht për servirje, ëmbëlsira, etj.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
KiG
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
3.6 Kg
Barcode
088629651834
BNCode
KI000000119G

Detajet

Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent

Produkte të ngjashme

0.1264
250 KB