Çajnik me Filtër 350 ml

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.950,0 Lekë

1.950,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik qelqi me vetëshërbim me filtër 350 ml.
  • Trup i përbërë nga qelqi i cilësisë së lartë.
  • Rezistent ndaj temperaturave të larta.
  • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
6947586501351
BNCode
TN000000183Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1227
252.02 KB