Set Tigane Blunavi 28Cm dhe 20Cm

Kodi:

Çmimi: 1.190,0 Lekë

Set Tigane Blunavi 28Cm dhe 20Cm.

1.190,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Set Tigane Blunavi 28Cm dhe 20Cm
Pesha totale
1.1 Kg

Përbërja e setit

Emri
Blunavi Storm Tigan 28 Cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
Blunavi Storm Tigan 28 Cm.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Pesha
0.6 Kg
Barcode
8290110964275
BNCode
MD000000537O
Emri
Blunavi Storm Tigan 20 Cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
Blunavi Storm Tigan 20 Cm.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Pesha
0.5 Kg
Barcode
8290110964237
BNCode
MD000000536O

Produkte të ngjashme

0.1043
243 KB