Daffy Shtypëse Hudhrash ART23N

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Zasaves

Çmimi: 1.160,0 Lekë

1.160,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Daffy shtrydhëse hudhrash ART23N.
  • Material alumin.
  • Përdoret kryesisht për të shtypur hudhra, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Praktike në përdorim.
Marka / Prodhuesi
Zasaves
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.25 Kg
Barcode
8008108000238
BNCode
ZA000000731S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1281
242.37 KB