Quattro Stagioni Kavanoz 100 cl

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 340,0 Lekë

340,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Kavanoz hermetik, formë rrethore, 100 cl.
  • Material qelq.
  • Rezistent ndaj goditjeve dhe ndryshimit të temperaturave.
  • Përdoret për ruajtjen e ushqimeve të ndryshme për një kohë të gjatë.
  • Mbyllje hermetike e sigurtë edhe gjatë transportit në udhëtime.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Bormioli Rocco, Itali.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.4 Kg
Barcode
8001023651608
BNCode
BO000000336R

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq
Vëllimi
1 L

Produkte të ngjashme

0.1135
245.67 KB