Formë Ëmbëlsire Me Hapje Me Veshje Guri, 3 Pjesë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.339,0 Lekë

1.920,0 Lekë1.339,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë ëmbëlsire me hapje rrethore, përbërë nga 3 pjesë.
  • 1 x tavë me hapje me diametër 24 cm.
  • 1 x tavë me hapje me diametë 26 cm.
  • 1 x tavë me hapje me diametër  28 cm.
  • Material çelik.
  • Sipërfaqe jo ngjitëse.
  • Përdoret në furrë.
  • Përdoret për gatimin e ëmbëlsirave te ndryshme.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.5 Kg
Barcode
6916514222439
BNCode
TN000002265Y

Detajet

Dimensionet
24/ 26/ 28 cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Çelik

Produkte të ngjashme

0.1351
244.77 KB