Millione Kupë Qerasje me Fron, 13 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Life Vogue

Çmimi: 560,0 Lekë

560,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Kupë qerasje me fron, transaparente, punuar me motive, 13 cm.
  • Produkti ka përmasa 38 x 22 cm.
  • Material qelq me cilësi të lartë.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Përdoret kryesisht për ëmbëlsira, bombone, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Life Vogue
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.1 Kg
Barcode
6921817804343
BNCode
LV000000046O

Detajet

Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Dimensionet
38 x 22 Cm

Produkte të ngjashme

0.1305
199.45 KB