Giostyle Fiesta Çantë Shpine Termike 17 LT

Kodi:

Marka/Prodhuesi: GioStyle

Çmimi: 1.590,0 Lekë

1.590,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Giostyle Fiesta Çantë Shpine Termike 17 LT
Marka / Prodhuesi
GioStyle
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.37 Kg
Barcode
8000303308768
BNCode
GI000001019S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1371
236.91 KB