Pyrex Tavë Qelqi 40X27 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.080,0 Lekë

1.080,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tavë formë drejtkëndore, me përmasa 40 x 27 cm.
  • Material qelq.
  • Përdoret në furrë në temperaturë + 300 °C.
  • Funksionale në të gjitha llojet e furrave.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.98 Kg
Barcode
3137610001633
BNCode
PY000000106R

Detajet

Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Përbërja
1 copë
Dimensionet
40 x 24 cm

Produkte të ngjashme

0.1062
241.94 KB