Africa Filxhanë Kafe në Kuti 6 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 700,0 Lekë

700,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Africa filxhanë kafe në kuti 6 copë.
  • Material procelan.
  • Ekstra rezistentë ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht për kafe, etj.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
8800123227092
BNCode
TN000000489Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1269
243.34 KB