Gimi Ulysee Karrocë Dore për Blerje Ngjyrë e Zezë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 4.750,0 Lekë

4.750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Karroca është në ngjyrë të zezë dhe me kapacitet 48 lt.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër si dhe strukturë çeliku.
  • Mbulesë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Është e paisur me dy rrota plastike + silikon.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Mundësohet nga dy këmbëza që sigurojnë stabilitet të lartë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.83 Kg
Barcode
8001244010192
BNCode
GI000000126M

Detajet

Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1162
239.27 KB