Tiganë me veshje Guri Gravell, 24cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 1.499,0 Lekë

Ky tigan është një enë gatimi me të vërtetë e gjithanëshme që ju duhet ta shtoni në kuzhinën tuaj. Ka veshje prej guri dhe dorezë që nuk e përcjell nxehtësinë.

2.150,0 Lekë1.499,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Ky tigan është një enë gatimi me të vërtetë e gjithanëshme që ju duhet ta shtoni në kuzhinën tuaj. Ka veshje prej guri dhe dorezë që nuk e përcjell nxehtësinë. Përdoret për skuqje dhe pjekje. Gjithashtu gatuan shpejt dhe kursen energji. Mund të përdoret në të gjitha sobat: me gaz, qeramike, halogjen dhe jashtëzakonisht efikase tek ato me induksion. Ruan të gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet. Ai është dizenjuar për përdorim intensiv të përditshëm, karakteristikat e tij do mbeten të njëjta edhe pas larjeve të shumta.

Karakteristika:
- Ka sipërfaqe rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ngjitjes.
- Nuk përmban elementë toksikë të tillë si PTFE dhe PFOA.
- 100 % miqësore me mjedisin.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.865 Kg
Barcode
8050563506039
BNCode
MD000000112O

Detajet

Materiali
Gur
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.0745
234.01 KB