Bamboo Antipastiere Rrethore me 5 Ndarje, 33 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 640,0 Lekë

1.230,0 Lekë640,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bamboo Antipastiere Rrethore me 5 Ndarje, 33 Cm
  • Material dru.
  • Ekstra rezistent ndaj lagështirës.
  • Përdoret kryesisht për të prerë ushqime të ndryshme, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.66 Kg
Barcode
6985962220083
BNCode
TN000005905Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1269
238.97 KB