Inoxriv Annie Vitrina Valixhe Lugësh, 24 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Inoxriv

Çmimi: 11.510,0 Lekë

11.510,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Inoxriv Annie Vitrina Valixhe Lugësh, 24 Copë
  • 6 x lugë tavoline.
  • 6 x pirunj tavoline.
  • 6 x thikë tavoline.
  • 6 x lugë çaj.
  • Material inoks.
  • Siguron higjenën dhe sigurinë maksimale në kontakt me ushqimin.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.4 Kg
Barcode
8004740015791
BNCode
IN000006151V

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1001
252.91 KB