Shportë Falcon Tenxhere 28 x 14 Cm dhe 20 x 11 Cm

Kodi:

Çmimi: 3.199,0 Lekë

3.199,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Shportë Falcon Tenxhere 28 x 14Cm dhe 20 x 11 Cm
Pesha totale
1.69 Kg

Përbërja e setit

Emri
Falcon Bmn Tenxhere me Kapak 28 Cm, 7 Lt
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Falcon Bmn Tenxhere me Kapak 28 Cm, 7 Lt
 • Material me veshje guri.
 • I përbërë nga 5 shtresa.
 • Ekstra rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • Jo i përshtatshëm për induksion.
 • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Falcon
Pesha
0.87 Kg
Barcode
6954125108230
BNCode
FL000005867C
Emri
Falcon Bmn Tenxhere me Kapak 20 Cm, 3.0 Lt
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Falcon Bmn Tenxhere me Kapak 20 Cm, 3 Lt
 • Material me veshje guri.
 • I përbërë nga 5 shtresa.
 • Ekstra rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • Jo i përshtatshëm për induksion.
 • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Falcon
Pesha
0.82 Kg
Barcode
6954125111339
BNCode
FL000005866C

Produkte të ngjashme

0.1227
258.33 KB