Family Proffesional Set Thikash White, 6 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.910,0 Lekë

3.580,0 Lekë1.910,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set profesional me 6 pjesë, material inoks me doreza ergonomike.
  • Teh i stampuar me veshje jo-ngjitëse.
  • Seti përmban:
  • Thikat me përmasa 20 cm, 20 cm, 20 cm dhe 9 cm.
  • Gëshërë.
  • Qeruese patatesh.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.22 Kg
Barcode
6969357217223
BNCode
TN000005843Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.115
234.8 KB