Sprinter Black Çantë Pazari

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 5.450,0 Lekë

5.450,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çanta është ngjyrë e zezë me kapacitet 50 lt dhe përmasa 51 x 44 x 96 cm.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër si dhe strukturë çeliku.
  • Mbulesë rezistente ndaj ujit.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Është e pajisur me një xhep me zinxhir për ruajtjen e sendeve të vogla.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi, Itali.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.15 Kg
Barcode
8001244025844
BNCode
GI000003245M

Detajet

Ngjyra
E zeze
Vëllimi
50 L
Dimensionet
34.5 x 10 x 64 cm

Produkte të ngjashme

0.1305
246.58 KB