Sonifer Tostier për Mini Kek, 750 W, SF-6029

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.580,0 Lekë

3.580,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer tostier, ngjyrë bardhë, 12 vende, 750 W.
  • Material me veshje kundër ngjitjes.
  • Produkti ka përmasa 24 x 24 x 8 cm, si dhe gjatësi kabëlli 70 cm.
  • Temperaturë e njëtrajtshme.
  • Përdoret kryesisht për petulla,mini kek,ëmbëlsira,etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.29 Kg
Barcode
6971184580791
BNCode
SN000002277F

Detajet

Dimensionet
24 x 24 x 8 cm
Materiali
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1552
255.1 KB