Bra Efficient Thikë Për Zhveshje Kocke, 25 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 2.280,0 Lekë

4.250,0 Lekë2.280,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bra Efficient Thikë Për Zhveshje Kocke, 25 Cm, 1 Copë
  • Përbërë nga material inoks, dorezë polipropilene. 
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Përdoret për zhveshjen e kockave.
  • Produkti vjen me paketim color box.
  • Prodhuar nga Bra.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.265 Kg
Barcode
8411796109846
BNCode
BR000004262A

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1527
236.44 KB