Sonifer Tostier Grillë Elektrike 3n1, 1500 W, SF-6097

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 11.850,0 Lekë

11.850,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Tostier Grillë Elektrike 3n1, 1500 W, SF-6097.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Pajisur me 3 pllaka të ndryshme: grillë, waffle dhe sanduiç me përmasa 25 x 17.5 x 7.5 cm si edhe gjatësi kabëlli 68 cm.
  • Pajisur me gradim tempeature dhe dritë sinjalizuese.
  • Pajisur me vend ku grumbullohet yndyrna.
  • Hapet 90 gradë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6  muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.3 Kg
Barcode
6971184585192
BNCode
SN000003429F

Detajet

Dimensionet
25 x 17.5 x 7.5 cm
Materiali
Plastikë Çelik
Ngjyra

Produkte të ngjashme

0.1182
255.12 KB