Shportë 6 Pjata Ëmbëlsire Millione, 6 Pirunj Aisha dhe 1 Formë Kon

Kodi:

Çmimi: 1.899,0 Lekë

3.240,0 Lekë1.899,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Shporta përmban 6 pjata ëmbëlsire Millione, 6 pirunjë ëmbëlsire/frutash dhe një formë kon për pjekjeje.
Pesha totale
0.7 Kg

Përbërja e setit

Emri
Millione Pjata Ëmbëlsire 19 cm, 6 Copë
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Pjata ëmbëlsire, formë e rrumbullakët, 19 cm, 6 copë.
 • Produkti është i përbërë nga material qelq me dizenjo të ndryshme.
 • Ekstra rezistent ndaj goditjeve.
 • Mund të lahen në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Tong
Pesha
0.1 Kg
Barcode
1070980434521
BNCode
TN000003055Y
Materiali
Qelq
Dimensionet
19 cm
Ngjyra
Transparent
Përbërja
Qelq
Emri
Formë Ëmbëlsire me Kon e Cekët 26 cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Formë ëmbëlsire me kon, me diametër 26 cm.
 • Material me veshje guri.
 • Ekstra rezistente ndaj gërvishtjeve dhe nxehtësisë.
 • Përdoret kryesisht për kek, etj.
 • Mund të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Tong
Pesha
0.1 Kg
Barcode
6801651422272
BNCode
TN000003051Y
Dimensionet
26 cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Gur
Emri
Inoxriv Aisha Box Pirunj Frutash, 6 Copë
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Aisha Pirunj Frutash, ngjyrë gri, 6 copë.
 • Produkti është material inoks.
 • Përdoren kryesisht për sallatë, ushqime të ndryshme, etj.
 • Mund të lahen në pjatalarëse.
 • Prodhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Pesha
0.5 Kg
Barcode
8004740009448
BNCode
IN000003073V
Përbërja
Inoks

Produkte të ngjashme

0.1448
262.09 KB