Luigi Bormioli Bach Btw Gota pa Fron me Shishe 5 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luigi Bormioli

Çmimi: 2.950,0 Lekë

2.950,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • 1 x shishe me kapacitet 70 cl.
  • 4 x gota me kapacitet 33.5 cl.
  • Të përbëra nga material SON.hyx qelq kristalor.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Përdoren për pije alkolike, kryesisht whisky, etj.
  • Prodhuar nga Luigi Bormioli, Itali.
Marka / Prodhuesi
Luigi Bormioli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
6.37 Kg
Barcode
032622022757
BNCode
LU000000866G

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1141
238.87 KB