Bormioli Diamond Charger Ocean Pjatë Qelq, 33 cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 970,0 Lekë

970,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjatë me diametër 33 cm.
  • Material qelq me veshje ngjyrë blu.
  • Përdoret kryesisht si pjatë zbukurimi.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Bormioli, Itali.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.9 Kg
Barcode
8411712763091
BNCode
BO000000737R

Detajet

Materiali
Qelq
Dimensionet
33 cm
Ngjyra
Përbërja
Qelq

Produkte të ngjashme

0.1551
255.4 KB