Flower Mbajtëse Kafe Sheqer 3 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.460,0 Lekë

2.460,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Flower Mbajtëse kafe sheqer 3 copë.
  • Material qeramikë i kupave.
  • Material dru i mbajtësve të kupave.
  • Përdoren kryesisht për kafe, sheqer, çaj, etj.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.042 Kg
Barcode
6953201220415
BNCode
TN000000531Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1204
243.63 KB