Olly Artdesia Pjatë e Sheshtë 30 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tognana

Çmimi: 840,0 Lekë

840,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Olly Artdesia pjatë e sheshtë, ngjyrë gri e errët, me diametër 30 cm.
  • Material guri.
  • Përdoren kryesisht për servirje, etj.
  • E përshtatshme për lokale dhe restorante.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tognana
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.4 Kg
Barcode
8000257669502
BNCode
TO000001004G

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1218
239.34 KB