Shaker Coctail Gold me Masë M

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.590,0 Lekë

1.590,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shaker Coctail Gold me masë M.
  • Material inoks.
  • Përdoret kryesisht për të përzierë kokteile, etj.
  • Përdoret kryesisht në bare, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.42 Kg
Barcode
6985297680392
BNCode
TN000000977Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1292
219.26 KB