Rcr Galassia Pjatë Zbukurimi 18 cm 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.680,0 Lekë

2.680,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjata me formë ovale me diametër 18 cm. 
  • I përbërë nga material qelqi. 
  • Mund të përdoret për servirjen e ëmbëlsirave.
  • Pastrohet dhe në pjatalarëse. 
  • Prodhuar nga Rcr.

Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.33 Kg
Barcode
8007815260478
BNCode
RC000000989R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1149
239.13 KB