Luigi Bormioli Mixology Elixir Gotë pa Fron BTW me Shishe 5 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luigi Bormioli

Çmimi: 2.399,0 Lekë

2.399,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • 1 x shishe transparente me tapë për pije alkoolike 0.75 lt.
  • 4 x gotë transparente 0.38 lt.
  • Material qelq kristalor i cilësisë së lartë.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve.
  • Përdoren kryesisht për pije alkolike.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Bormioli Luigi, Itali.
Marka / Prodhuesi
Luigi Bormioli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
3.105 Kg
Barcode
032622026106
BNCode
LU000000244G

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Kristal

Produkte të ngjashme

0.1125
245.07 KB