Bra Bistro Set Thikash Me Gershere, 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 5.130,0 Lekë

9.950,0 Lekë5.130,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bra Bistro Set Thikash Me Gershere, 4 Copë 
  • Material inoks 18/10.
  • Të gjitha pjesët ofrojnë rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë.
  • Seti përfshin:
  • Thikë prerëse 90 mm.
  • Thikë perimesh 130 mm.
  • Gërshërë 70 mm.
  • Prodhuar nga Bra.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.585 Kg
Barcode
8411796116578
BNCode
BR000005932A

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1014
239.51 KB