Luminarc Carine Set Tavash, 2 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 2.110,0 Lekë

4.110,0 Lekë2.110,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Luminarc Carine Set Tavash, 2 Copë, forme katrore.
  • Me përmasa 29 x 29 cm dhe 20 x 20 cm.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe nxehtësisë.
  • Të përshtatshme për furrë, frigorifer dhe mikrovalë.
  • Përdoren kryesisht për gatime të ndryshme në furrë, etj.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Luminarc, Francë.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
0883314783186
BNCode
LM000005873C

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1045
253.31 KB