Sonifer Çajnik Elektrik, 1.8 Lt, 1500W, SF-2075

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 4.220,0 Lekë

4.220,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik dhe zierëse uji elektrike, SF-2075, me fuqi 1500 W.
  • Me kapacitet 1.8 lt.
  • Material inoksi.
  • Mbyllje automatikisht.
  • Pajisur me dritë gjatë përdorimit.
  • Përdoret kryesisht për të zierë ujin, çaj, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.135 Kg
Barcode
6971184584966
BNCode
SN000004172F

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1332
244.38 KB