Gravell Stone Titanium Tigan, 28 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 2.700,0 Lekë

5.020,0 Lekë2.700,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gravell stone tigan me diametër 28 cm.
  • Material me veshje guri që nuk ngjit.
  • Tigani është 5.5 cm i thellë dhe diametri i bazës së vogël është 22 cm.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave.
  • Përdoret kryesisht për të bërë gatime të ndryshme.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.4 Kg
Barcode
8054065421425
BNCode
MD000003774O

Detajet

Materiali
Gur
Dimensionet
28 cm
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1033
243.23 KB