Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri, 22 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 1.140,0 Lekë

1.140,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri dhe diametër 22 cm.
  • Material me veshje guri kundër ngjitjes.
  • Doreza termo izoluese që nuk përcjell nxehtësi.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, gaz, përfshirë ato me induksion.
  • Ka sipërfaqe rezistente ndaj gërvishtjes dhe ngjitjes.
  • Nuk përmban element toksikë të tillë si PTFE dhe PFOA.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.

Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.53 Kg
Barcode
8290110964220
BNCode
BL000000108U

Detajet

Materiali
Gur
Dimensionet
22 cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1374
254.69 KB