Gudenhoff Bateri Tenxheresh Inoksi, 12 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 10.280,0 Lekë

19.150,0 Lekë10.280,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
 • Set tenxheresh Gudenhoff përfshin: 
 • 1 x Tenxhere me kapak, 24 x 14.5 cm, 6.6 litër.
 • 1 x Tenxhere me kapak, 20 x 12.5 cm, 3.9 litër.
 • 1 x Tenxhere me kapak,18 x 11.5 cm, 2.9 litër.
 • 1 x Tenxhere me kapak, 16 x 10.5 cm, 2.1 litër.
 • 1 x Tigan salce me kapak, 16 x 10.5 cm, 2.1 litër.
 • 1 x Tigan me kapak, 24 x 7.5 cm, 3.4 litër.
 • Material inoksi.
 • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
 • Doreza nuk përçon nxehtësinë.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe ato me induksion.
 • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
7.8 Kg
Barcode
492136852132
BNCode
TN000003167Y

Detajet

Dimensionet
24 x 14.5/ 20 x 12.5/ 18 x 11.5/ 16 x 10.5/ 16 x 10.5/ 24 x 7.5
Ngjyra
Gri
Materiali
Vëllimi
6.6/ 3.9/ 2.9/ 2.1/ 2.1/ 3.4 L

Produkte të ngjashme

0.1142
256.66 KB