Formë Ëmbëlsire me Kon 26 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 780,0 Lekë

780,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë për ëmbëlsirë 26 cm.
  • Formë e rrumbullakët me kon, ngjyrë gri.
  • Material metalikë.
  • Veshje kundër ngjitjes.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.43 Kg
Barcode
6901651422231
BNCode
TN000000302Y

Detajet

Dimensionet
26 Cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Metal Gur

Produkte të ngjashme

0.1203
243.23 KB