RCR Galassia Pjatë Shërbimi 26 Cm, 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.870,0 Lekë

5.330,0 Lekë2.870,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjata me formë ovale me diametër 26 Cm. 
  • I përbërë nga material qelq.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Pastrohet dhe në pjatalarëse. 
  • Prodhuar nga Rcr.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.69 Kg
Barcode
8007815260393
BNCode
RC000000993R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0932
240.41 KB